Video: Wanita Ini Dirakam CCTV Berak di Dalam Supermarket

- 19.00
advertise here


Seorang perempuan pengunjung pasar raya B & M Bargains,dirakam kamera CCTV asyik buang air besar sesuka hatinya. Wanita yang tidak diketahui identitinya itu sungguh biadap berak di mana-mana tempat. Dia dirakam buang air besar di lorong tempat mempamerkan pakaian kanak-kanak dan wanita .


Wanita 35-an tahun itu  memeriksa semula keadaan sekitar dan menyamar memilih baju. Saat suasana aman, tiba-tiba dia melorotkan leggingnya. Setelah selesai buang hajat, perempuan itu seperti tanpa masalah lalu pergi, dikutip dari Mirror.

  Atas kejadian itu, pihak pasar raya telah melaporkannya kepada polis tempatan. Polis Merseyside berkata, pihaknya kini sedang menyiasat peristiwa buang air sembarangan tersebut. "Polis membenarkan sebuah laporan yang diterima pada hari Isnin, 1 Jun, bahawa seorang wanita telah mengakibatkan kerosakan pada pakaian di sebuah kedai di Southport. Kakitangan di B & M di Lord Street, kemudian menghubungi polis selepas mendapati adanya pakaian yang rosak," kata polis.Advertisement
 

Start typing and press Enter to search