Selasa, 11 Desember 2012

Rakaman Video 2 Lelaki Di Bunuh Guna "Ghainsaws" (mesin gergaji)

 Pada rakaman menunjukkan dua orang lelaki, yang dikenal pasti sebagai Felix gamez Garcia, yang telah terlibat dalam pengedaran dadah di Amerika Syarikat dan Barnabas gamez Castro,  hanya memakai seluar dan mula dipersoalkan oleh lelaki bersenjata yang tidak diketahui..
Dalam rakaman hampir enam minit panjang, menunjukkan sekurang-kurangnya dua lelaki bersenjata, berpakaian gaya ala2 tentera.

rakaman menunjukkan mereka berdua di bunuh dengan cara yang kejam .

amaran video di bawah adalah sgt ganas...




sila download bagi sape2 yang nak tengok video ni.di sini.... mediafire 
youtube dah blok video ni dlm masa 4 jam je selepas di upload...mungkin ganas sgt kot..
(maaf pada siapa yang tak berkesempatan nak download...mediafire pun dah remove link itu )

Top