Rabu, 06 Mei 2015

Cincin Kahwin Yang Paling Unik Dan Kreatif

Cincin kahwin merupakan salah satu barang hantaran dalam perkahwinan. Dari segi bentuk, kebanyakkan yang memakainya adalah bentuk yang biasa-biasa sahaja. Apa kata kali ni cuba pakai cincin yang luar biasa, unik dan kreatif macam kat bawah ni. Tak percaya? Jom tengok koleksi cincin yang unik dan kreatif


Kalau rasa jari-jari tu gatal ke, cincin ni sesuai dipakai untuk melancarkan peredaran darah. Juga sesuai bagi pasangan yang suka meraba sana sini. Pakai cincin ni konpem duk diam.


Bagi yang tak perasan, tulisan atas cincin ni merupakan sebuah cerita. Nak abadikan kisah cinta korang, elok la tulis atas cincin tu. Anak cucu cicit korang pun boleh baca nanti.


Khas untuk pengumpul burung, beli la cincin yang berbentuk sangkar ni. Kalau bosan, boleh dengar burung bersiul.


Cincin ni tengok pun dah tahu harga mesti juta-juta punya. Disaluti emas dan berlian. Sekali tengok macam design dalaman jam pun ada.


Cincin yang bentuknya seakan kulit siput atau cengkerang hidupan laut. Kalau pakai ni, tercucuk kat badan, sakan berdarah. 



Cincin ni pulak mirip cincin hero Green Lantern. Kalau korang pakai jangan berlagak tayang kat orang pulak. Cincin takde power ye..tak pasal-pasal kena rompak.

Ok, nak beli cincin kat atas tu boleh pm aku ye..nak bagi special price ni :)


Top