Selasa, 28 April 2015

Menunggu Cek Yang Ke 4 Dari Nuffnang

 Payment Advice from Nuffnang

Baru terima Payment Advice yang Nuffnang hantar melalui email. Tengah menunggu cek yang ke 4 sampai kat tangan. Rezeki bulan 4 walaupun tak banyak...lebih kurang RM400 lebih je. Memang boleh buat sangat duit dengan blog. Dengan syarat korang mesti rajin la. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Ni baru salah satu cara buat duit dengan blog. Belum termasuk sewa tapak iklan dengan tulis advertorial. Bulan ni pun ada jugak la yang nak sewa tapak iklan tu. Trafik untuk bulan April agak stabil sikit, tapi jauh lagi nak capai 5k unique views sehari. 

 Blog Statistic in April

Sebenarnya, ada banyak lagi cara yang belum aku cuba lagi untuk dapat duit dengan blog. Dalam proses nak jana lebih pendapatan lagi ni.Semoga jadi perangsang untuk korang jugak ye :)


Top