Minggu, 31 Agustus 2014

Mesej Menyentuh Hati Dari Botol Yang Di Hanyutkan Ke Laut

 It turns out that sometimes people actually do discover a message in a bottle.Jom Tengok Tempat Tidur Pramugari Dalam Pesawat


Bukan hanya pelancong sahaja yang perlu untuk merehatkan kepala mereka semasa penerbangan jarak jauh. Anak-anak kapal juga perlu mengambil sedikit masa untuk merehatkan diri mereka. Tetapi anda pasti tertanya-tanya di mana mereka pergi pada masa rehat mereka?

Kawasan rehat crew anak kapal di letakkan di tempat yang terbatas pada dalam pesawat
Bahagian rehat kakitangan pekerja syarikat penerbangan berbeza-beza. Ada yang menawarkan tawaran yang lebih mewah untuk pekerja penerbangan dan sistem hiburan.

Bahagian rehat tersembunyi di dalam petak di bahagian atas kapal terbang, atau bahagian yang ditutup di kabin utama yang sama seperti penumpang biasa.

Dalam pesawat Cathay Pacific 777-300ER terdapat tangga rahsia menuju CRC di bahagian belakang pesawat. Kawasan itu adalah seperti terowong, dan atendan perlu menunduk untuk melaluinya, tetapi ada ruang untuk lapan kakitangan penerbangan.           

Gambar Situasi Yang Pasti Kesudahannya Mengerikan

Situasi Yang Pasti Kesudahannya Mengerikan

Jom Lihat Bagaimana Seharian Di Pantai Korea Utara

A Day at the Beach in North Korea


Sabtu, 30 Agustus 2014

Aksi Pencuri Arang Batu Dalam Gerabak Kereta Api

No, the coal mafia in China are not satisfied raider attacks mines. For this, and can shoot.
they just pay the poor to those stealing coal directly from the cars.
A day at one station collects several dozen trucks stolen coal, which is then exported and sold.Lelaki Berkepala Pelik Dan Ganjil Seperti Alien Dari PakistanLelaki malang daripada Pakistan yang di gelar "Elephant Man".

Surat kabar Jerman Bild melaporkan bahawa lelaki yang tidak disebutkan namanya ini tinggal di bandar
Lahore Pakistan . Dia benar-benar buta huruf dan satu-satunya sumber pendapatan melecehkan orang-orang di pinggir jalan dan pada dasarnya meminta wang dari mereka sehingga mereka meninggalkan dia sendirian.

Dianggarkan lelaki tersebut menderita Neurofibromatosis, suatu keadaan genetik yang mengerikan bahawa Joseph Merrick terkenal dikatakan telah menderita. Keadaan ini menyebabkan tumor tumbuh, dan boleh sangat menyakitkan.
Top