Permata Buat Isteri 11.02

Permata Buat Isteri

As Salam semua Kalau dulu masa aku sekolah, bila dengar perkataan curang dengan pasangan je automatik aku tahu curang atau selingkuh itu han...
Kelebihan Blogger Yang Berstatus Glitterati 06.25

Kelebihan Blogger Yang Berstatus Glitterati

Mesti ramai yang tertanya kenapa semua orang duk kecoh bercakap pasal Glitterati Nuffnang ? Glitterati tu apa sebenarnya..ada kaitan ke den...
Taubat Ramadhan Seorang Gay 17.03

Taubat Ramadhan Seorang Gay

As Salam semua Bulan ini bulan barakah. Bulan yang penuh pengampunan. Bulan yang mana setiap inci perbuatan kau jika disertai keikhlasan dan...
Gempar!! Teori Kewujudan 'Dajjal' Di Sukan Olimpik 2012 16.43

Gempar!! Teori Kewujudan 'Dajjal' Di Sukan Olimpik 2012

Sekarang tengah hangat berlangsung kejohanan terbesar dunia, Sukan Olimpik 2012. Disebalik kejohanan tersebut, dikatakan terdapat konspirasi...
Cara Nak Elakkan Entri Anda Di Copy Paste Tanpa Izin 05.41

Cara Nak Elakkan Entri Anda Di Copy Paste Tanpa Izin

Mesti anda rasa bengang dan sakit hati bila entri anda di copy paste dan dicedok bulat-bulat oleh manusia yang tak tahu menghargai hasil pen...
Kolej Doktor-Doktor Kacak! 00.45

Kolej Doktor-Doktor Kacak!

As Salam semua Pujaan hati nombor satu, Abang Dell yang kini telah arwah. RIP baby!  Kalau korang nak tahu, habis semester lepas satu UM kec...
Bahaya Guna Auto Backlink Untuk Blog 00.03

Bahaya Guna Auto Backlink Untuk Blog

Pernahkah anda nampak widgets seperti di bawah ini? Atau mungkin anda sendiri ada pasang widgets itu di blog ? Kalau anda ada memasangnya, c...
Segmen : Kenali Komuniti Blogger 09.06

Segmen : Kenali Komuniti Blogger

[ CLICK HERE TO JOIN ]  Kepada semua bloggers Jom join Segmen : Kenali Komuniti Blogger  Segmen ini dibuat oleh blogger caer sasuke Tarikh ...
Debat Awek Legging VS Awek Anti Legging 02.29

Debat Awek Legging VS Awek Anti Legging

Sekali lagi Lia membuat kontroversi dengan status yang terbarunya di Facebook. Sebelum ini dia pernah post status kontrovesi berhubung den...
Cara Nak Buat Dumbbell Sendiri 00.10

Cara Nak Buat Dumbbell Sendiri

Disebabkan bulan puasa, terpaksalah berhenti dulu pergi gym. Tak larat nak angkat berat-berat. Setakat nak angkat dumbbell tak ada masalah. ...
Kesilapan Besar Blogger Ketika Memberi Komen 07.13

Kesilapan Besar Blogger Ketika Memberi Komen

Entri kali ini aku nak bagitahu sikit kat semua para blogger di luar sana tu kesilapan yang anda lakukan ketika memberi komen. Seperti yang ...
SEGMEN : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda! 06.30

SEGMEN : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda!

  [ CLICK HERE TO JOIN ] _______________________________________ Hola! Kepada semua blogger-blogger Berminat untuk tingkatkan tr...
Salah Ke Perigi Mencari Timba? 23.03

Salah Ke Perigi Mencari Timba?

  Percayakah anda dunia sekarang perempuan lebih banyak daripada lelaki? Cuba tengok kat IPTA/IPTS atau kat mana-mana je, ramai betul peremp...
Jadikan Blog Anda Do Follow Untuk Dapat Automatic Backlink 07.04

Jadikan Blog Anda Do Follow Untuk Dapat Automatic Backlink

  Sebelum ne aku dah tulis 2 entri mengenai DoFollow blog. Yang ne aku tulis secara ringkas tentang kelebihan blogger yang tukar jadi DoFoll...
Budaya Legging Seksi VS Seluar Londeh 01.37

Budaya Legging Seksi VS Seluar Londeh

Ramai di antara wanita di luar sana beragama Islam tetapi memakai seluar ketat dan legging di khalayak ramai dan menjadi tontonan percuma pa...
Pudding Caramel & Blueberry Cheese Cake Paling Famous Di UiTM Arau. Nak Cuba Rasa? 01.31

Pudding Caramel & Blueberry Cheese Cake Paling Famous Di UiTM Arau. Nak Cuba Rasa?

As Salam semua Sejak dua menjak muncul rancangan Master Chef ni, semua perempuan tak lagi mendambakan lelaki-lelaki kacak sebagai putera di ...
 

Start typing and press Enter to search