Rahsia Warna Baju Lelaki 07.48

Rahsia Warna Baju Lelaki

Merah   Melambangkan sikap dominant, kuasa dan pehatian. Lelaki yang berbaju merah tak takut untuk menonjolkan dirinya dikhalayak ramai. Jug...
Kenali Wanita Melalui Rahsia Bibir 00.21

Kenali Wanita Melalui Rahsia Bibir

Bibir wanita memang penuh tarikan. Namun di sebalik keindahan yang dipaparkan, terdapat suatu misteri atau rahsia tentang watak si pemilikny...
Menegur Kawan Bukan Kerja Mudah 23.49

Menegur Kawan Bukan Kerja Mudah

As Salam semua Balasan "Satu Malam Dengan Gay" rupanya tak terhenti setakat itu. Buat masa ni, Alhamdulillah feedback positif yan...
Lelaki Juga Diserang Barah Payudara 06.06

Lelaki Juga Diserang Barah Payudara

Umumnya kita sering mengatakan bahawa barah payudara hanya menyerang golongan wanita sahaja. Apatah lagi, ianya menjadi antara pembunuh seny...
Tanda-Tanda Lelaki Jatuh Cinta 05.36

Tanda-Tanda Lelaki Jatuh Cinta

1. Lelaki akan bersungguh-sungguh melakukan sesuatu perkara untuk kekasihnya dengan rela hati bukan kerana terpaksa atau dipaksa. 2. Lelaki ...
Balasan "Satu Malam Dengan Gay" 12.12

Balasan "Satu Malam Dengan Gay"

As Salam semua Pukul 2.30 pagi tadi, BB aku berbunyi. Baru nak terlelap. Dan-dan pulak ada email masuk. Dalam hati ingat nak bukak esok je l...
Satu Malam Dengan Gay 22.34

Satu Malam Dengan Gay

As Salam semua Rasulullah pernah bersabda:  "Barangsiapa yang menjaga di antara dua janggutnya (mulut) dan apa diantara dua kakinya (ke...
Kena Badi Mayat? 03.44

Kena Badi Mayat?

As Salam semua Hari ni satu badan aku berpeluh sejuk. Semua benda aku buat serba tak kena. Pegang itu salah, pegang ini salah. Semua serba s...
Pokkits Dari KFC 04.21

Pokkits Dari KFC

As Salam semua Untuk lunch, aku macam tak selera pulak nak makan nasi berlauk. So ubahlah selera makan KFC. Sampai je sana, as usual pilihan...
Romeo - Romeo Hati 11.21

Romeo - Romeo Hati

As Salam semua Hari ni memang aku mengucap syukur tak henti. Laptop yang dijangka telah kehabisan hayat untuk berbakti rupanya sekadar meraj...
Hadiah Birthday Dari Blogger SihatiMerahJambu! 05.26

Hadiah Birthday Dari Blogger SihatiMerahJambu!

As Salam semua Rasa nak menangis puas-puas. Speechless sangat. Laptop yang baru hari tu aku format buat hal lagi. Kali ni lagi dasyat. Terus...
 

Start typing and press Enter to search